Recenze

Souhrn recenzí produktu Podložky na cvičení:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Zátěžová podložka inSPORTline 0,6 cm

stroj mám na dřevěné podlaze, tedy nějakou podložku jsem pod trenažérem mít musel, s funkcí jsem naprosto spokojen

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.04.2013)

stroj se na podložce ani nehne

někoho asi zarazí cena, ale dle mého se plně vyplatí


Recenze Fitness podložka inSPORTline Doble

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.04.2020)

Podložka je světlejší než na obrázku, ale velmi kvalitně zpracovaná. Na zemi vůbec neklouže, drží jako přilepená. Příjemně měkká, netřeba si ani při cvičení na kolenou podkládat kolena.


Recenze Popruh pro podložky inSPORTline

Popruh splnil mé očekávání. Koupila jsem si v jiném obchodě podložku na jógu včetně obalu, ale jelikož lékař nařídil cvičit každý den 3x denně 5 minut, tak balit podložku do obalu několikrát denně bylo unavující. Podložka má protiskluzový rastr a do obalu (i když je z polyesteru) jde velmi špatně. Něco jiného je podložku do obalu dávat 1x týdně po cvičení a něco jiného jí dávat 3xdenně. Popruh to zvládne raz dva.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.08.2018)


Recenze Univerzální ochranná podložka inSPORTline 190 x 90 x 0,6 cm

doporučuji pod těžší stroje, jako je cross trenažér nebo autotrakční lehátko. Milují ji i moje kočky, je měkounké. :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.04.2017)

velká, měkkká, perfektní pod těžší stroje, já ji mám pod autotrakčním lehátkem, aby nevznikaly otlaky na plovoučce

asi nic


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Profi 100 cm

dosti silná podložka na cvičení. Zkrz ni není podlaha rozhodně cítit. Jen je až příliš velká na nošení, ale to je přirozená cena za nadstandardní pohodlí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.09.2020)

velmi silná a pěkně měkká


Recenze Jóga podložka inSPORTline Spirit

Jako začátečník jsem vybíral v široké nabídce produktů a rozhodl jsem se pro tento. Hodně cstuju tak jsem potřeboval něco skladného ale při mé hmotnosti 100kg také něco vhodného. Úplně vyhovuje pro každodenní cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2017)

- rozměry - design - materiál

nic


Recenze Univerzální ochranná podložka inSPORTline 190 x 90 x 0,6 cm

Po prvním roztažení potřebovala odvětrat (výrobní proces polymeru nezměním) ale pak už neutrální zápach a účelu slouží perfektně. Cvičení na ni je hned příjemnější.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.10.2014)

velikost měkkost


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Profi 180 cm

dosti silná podložka na cvičení. Zkrz ni není podlaha rozhodně cítit. Jen je až příliš velká na nošení, ale to je přirozená cena za nadstandardní pohodlí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.09.2020)

velmi silná a pěkně měkká


Recenze Jóga podložka inSPORTline Spirit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.09.2019)

protiskluzovy povrch hezky dizajn idealni velikost material vypada celkem kvalitne, tak doufam, ze to vydrzi nejakou dobu. uzil jsem ji 1x, nejsem schopen objektivniho posouzeni prakticka taska k podlozce

negativum je to relativni, protoze se to resit da, ale ta podlozka vazne smrdi az beda! pred prvnim pouzitim doporucuji nechat 2-3dny v pruvanu, at u cviceni bojujete s fyzickou zatezi, ne se smradem ;-)


Recenze Karimatka inSPORTline Yoga 173x60x0,5 cm

Tuhle podložku jsem si vyzkoušel na fyzioterapii a musím ji doporučit - na cvičení je super, je ideálně měkká/tvrdá, neklouže a je dostatečně velká

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2016)

Příjemný materiál skvěle drží na podlaze


Recenze Karimatka inSPORTline Yoga 173x60x0,5 cm

Výborná podložka na cvičení!!! Jsem maximálně spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.04.2013)

Podložka je měkoučká. Perfektně se sroluje. Srolovanou lze zavázat stužkou, aby držela při přenášení. Naprosto splnila moje očekávání.


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Aero 120 x 60 cm

Dlouho jsem odkládal nákup podložky na cvičení. Tato má por mě ideální velikost i vlastnosti, které jsem očekával. Používám na klasické cvičení i TRX.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.10.2013)

Velikost Ideální "měkkost" Tepelná ozolace Neklouže po plovoucí podlaze

Zatím nic


Recenze Masážní podložka inSPORTline AKU-500 75 x 44 cm

Určitě doporučuji koupi podložky všem, kteří mají problémy se zády. Stimuluje body na těle a je to i vcelku příjemné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2015)

Podložka je dostatečně velká a je fajn, že je vyplněna molitanem. Super relaxace Je příjemné na podložce ležet


Recenze Jóga podložka inSPORTline Spirit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2019)

moc hezký vzhled neklouže, odpovídá všem mým požadavkům super v balení s obalem, který se dobře přenáší zdarma i popruh pro podložku - taky super kvalitní (alespoň zatím)

trošku "smrad novoty" na počátku (po krátkém vyvětrání venku vše v pořádku)


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Profi 100 cm

- máte-li zájem pořídit si kvalitní podložku, tato investice se Vám v podobě Vaší spokojenosti opravdu vrátí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.12.2015)

- kvalitní, pevná, příjemná k protažení celého těla - drží tvar - příjemně voní :) - hezký design i barva - oka k zavěšení

- popruh pro přenášení by se občas hodil


Recenze Karimatka inSPORTline Yoga 173x60x0,5 cm

naprosta spokojenost, vynikajici cena! nasla jsem karimatku i za 800 CZk a rozhodovala se mezi touto a tou drazsi - jsem rada, ze jsem neinvestovala vice, neni vubec treba

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2014)

optimalni tloustka, idealni delka, vynikajici cena, neklouze

zatim jsem nenasla


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Fity 140 x 61 cm

Podložku jsem kupovala hlavně pro cvičení v kleče, neboť na klasické podložce nevydržím na kolenou dlouho. Na toto je podložka opravdu výborná, tak jako na cvičení na boku v pololeže, na břiše, zádech či na plank. Jediné, kde je její měkkost spíš na závadu, je plank na boku na jedné ruce, tam už jsem loktem hodně zabořená a mám tendenci trochu přepadat dozadu. Skvělé je, že jsou k matraci popruhy, i když ne úplně ideální, na svázání a krátký přenos stačí. Po zapocení to na podložce docela klouže, vyřešila jsem používáním ručníku, čímž podložku snad i víc ochráním proti případnému mechanickému poškození. Docela mi ale vadí vroubky - struktura podložky. Nedělá se mi při pohledu na tu strukturu dobře, lepší by bylo hladké provedení.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2018)

velmi měkká popruhy v ceně příjemná barva (zelená)

při zapocení to na ní klouže velmi měkká vroubky


Recenze Masážní podložka inSPORTline AKU-500 75 x 44 cm

proti bolesti neznám lepší přípravek....

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

Podložka má spousty předností,doporučil bych to v deseti bodech uvést,nebo dát jako přílohu k podušce.určitě by se s tím komentářem prodávala lépe,já jich jen na doporučení odvás už koupil 10.

chtělo by to ostřejší jehličky


Recenze Karimatka inSPORTline Yoga 173x60x0,5 cm

Skvělá podložka na cvičení, a to nejen na jógu:) Nejen že je praktická ale i hezká na pohled. Jediné co bych uvítala by byla možnost nakoupit i v Insportline i obal nebo popruhy na karimatku... To je asi jediná výtka. Jinak se zbožím jsem velmi spokojena a vřele doporučuji! :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.11.2013)

Nelze zakoupit spolu s taškou nebo popruhy na jógu....


Recenze Univerzální ochranná podložka inSPORTline 160 x 80 x 0,6 cm

Vřele doporučuji, např. do domácí posilovny na podlahu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2016)

Skvělá podložka vhodná např do domácí posilovny. Mám ji 2ks pod stojany na činky, chodím po ní, mám na ní 120kg závaží a stále pěvně drží.

Neshledal jsem.


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Profi 180 cm

- máte-li zájem pořídit si kvalitní podložku, tato investice se Vám v podobě Vaší spokojenosti opravdu vrátí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.12.2015)

- kvalitní, pevná, příjemná k protažení celého těla - drží tvar - příjemně voní :) - hezký design i barva - oka k zavěšení

- popruh pro přenášení by se občas hodil


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Aero 120 x 60 cm

Příjemná podložka, je krásně měkká, takže ani při delším cvičení nedochází k otlakům od tvrdé podlahy, částečně protiskluzová.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.07.2014)

Měkká, příjemná podložka

Bohužel lze celkem snadno prodřít například botami


Recenze Jóga podložka inSPORTline Spirit

Podložka neklouže po podlaze, neroluje se, je příjemná a celkově jsem s ní spokojená. Jediné mínus je zápach "novoty". Stačil však jeden den větrání na balkoně a zápach je pryč. Za tu cenu opravdu supr.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.05.2020)

nízká cena neklouže po podlaze dobrá velikost design

zápach


Recenze Univerzální ochranná podložka inSPORTline 190 x 90 x 0,6 cm

Vřele doporučuji, např. do domácí posilovny na podlahu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2016)

Skvělá podložka vhodná např do domácí posilovny. Mám ji 2ks pod stojany na činky, chodím po ní, mám na ní 120kg závaží a stále pěvně drží.

Neshledal jsem.


Recenze Jóga podložka inSPORTline Sunshine

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.08.2019)

Velice prijemny povrch Neklouze pri cviceni Je dlouha a akorat mekka Krasne se rozdelava netrpi pametovym efektem

Kaucukova je proste tezsi, ale za ten komfort to stoji Nedodava se s popruhem na rameno, to u teto cenove relace by melo byt samozrejme


Recenze Gymnastická podložka Spartan 190x60x1,5 cm

OK

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)

OK

Nevim


Recenze Jóga podložka inSPORTline Spirit

Podložku se přiznám, jsem vybírala podle vzhledu. Mám šedou. I když je tenká, tak je ale poměrně dost pevná. Nedrolí se, neklouže. Je dodávaná se síťovaným vakem, takže se dá dobře přenášet/ skladovat. V Józe jde samozřejmě v první řadě o duchovno, ale uvítala bych, kdyby i ostatní pomůcky byly laděné do stejných barev (např. bloky, pásky, atd.) Ty jsem tedy už musela kupovat jinde, protože v šedé barvě je inSPORTline nemá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2017)

sice tenká, ale pevná nedrolí se neklouže dobře skladná lehká

pro někoho může být moc tenká


Recenze Podložka na cvičení inSPORTline Aero 120 x 60 cm

Zaujal mě materiál a taky barevné provedení. Dobře se na ní cvičí, má vyhovující délku a je za super cenu. Určitě bych ji doporučila. Je vhodná i k cvičení na zemi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.10.2014)

Super materiál a dobře se na ní cvičí. Vyhovuje mi že se dá zavěsit a tak ji nemusím složitě smotávat a hledat místo k uložení.


Recenze Univerzální ochranná podložka inSPORTline 120 x 80 x 0,6 cm

Vřele doporučuji, např. do domácí posilovny na podlahu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2016)

Skvělá podložka vhodná např do domácí posilovny. Mám ji 2ks pod stojany na činky, chodím po ní, mám na ní 120kg závaží a stále pěvně drží.

Neshledal jsem.


Novinky

Nejoblíbenější cvičení pro ženy

Pro mnoho čtenářek to bude pouze opakováním, pro řadu z vás inspirací. Jaká cvičení doporučují fitness trenérky ženám?


Nejprodávanější podložky na cvičení

Fitness e-shop se s námi podělil o nejprodávanější zboží z kategorie podložek na cvičení, jógu, nebo pilates.


Chytrá podložka Flowin

Cvičení je Flowin podložce je založené na přirozených a plynulých pohybech na kluzké podložce. Původně pochází ze Švédska a  my jsme jej pro vás vyzkoušeli.